Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Žapci traže pobjedu na Poljudu za gornji dom

20.11.2018.
u 11:07

Prva utakmica bila je vrlo zanimljiva za gledatelje, a mi smo, mislim, zasluženo pobijedili jer smo odigrali iznimno kvalitetnu obranu – ističe trener Mladosti Zoran Baji

Vaterpolisti splitskog Jadrana i zagrebačke Mladosti sučelit će se večeras u 19 sati na obnovljenom bazenu na Poljudu drugi put u pet dana. U Regionalnoj ligi pobjedu su odnijeli mladostaši (9:6), a sada se ove dvije momčadi sastaju u trećem kolu Lige prvaka.

– Prva utakmica bila je vrlo zanimljiva za gledatelje, a mi smo, mislim, zasluženo pobijedili jer smo odigrali iznimno kvalitetnu obranu. Želja nam je da i u drugoj utakmici odigramo jednako kvalitetno, iako znamo da protiv sebe imamo ozbiljnog suparnika i da neće biti lako – ističe trener Mladosti Zoran Bajić.

Žapci ove sezone ne znaju za poraz i žele da tako ostane i nakon ovog produljenog gostovanja u Splitu. Tj., ne kriju da i u Ligi prvaka žele pobjedu u Splitu i sva tri boda. Taj bi ih rezultat pogurao u gornji dom Lige prvaka. U Regionalnoj ligi su uvjerljivo prvi.

– Nemamo pravo na opuštanje jer nas čeka utakmica u kojoj u slučaju pobjede odlazimo u gornji dio tablice iz kojega se možemo ozbiljnije upustiti u borbu za plasman među osam najboljih momčadi u ovogodišnjoj Ligi prvaka, o čemu smo na početku ovog natjecanja mogli samo sanjati – rekao je kapetan Mladosti Ivan Marcelić, koji je s 19 obrana, među kojima su i dva obranjena peterca, svakako najzaslužniji za pobjedu Mladosti u prošloj utakmici s Jadranom.

Jug dočekuje mađarski Szolnoki, a ta se utakmica igra u srijedu u 19 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije