Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPORED

Žapci i gospari žele u peti finale

19.12.2008.
u 09:06

Završnim turnirom Hrvatskoga kupa vaterpolisti će okončati 2008. godinu. Domaćinstvo turnira ždrijebom je dobio dubrovački Jug, a u polufinalnim susretima sastat će se Jug CO i Šibenik NCP (u 18 sati), a potom Mladost i Primorje EB (u 19.30).

Finalni susret igrat će se u nedjelju u 16.40 sati pred televizijskim kamerama, što je za vaterpoliste posebna svečanost.

Iako će treneri Mladosti i Juga, Ozren Bonačić i Elvis Fatović, reći da zasad razmišljaju samo o suparnicima u polufinalu, bit će doista veliko iznenađenje ne budu li Zagrepčani i Dubrovčani odlučivali o trofeju. kako je, uostalom, bilo u prethodna četiri finala (tri pobjede gospara, jedna pobjeda žabaca).

No, jasno je da i Riječani (osvojili kup 1995.) i Šibenčani imaju svoju računicu.

- Bez obzira na snagu Mladosti koja je apsolutni favorit, ući ćemo u utakmicu maksimalno i pokušat ćemo iznenaditi. Igra se na jednu pobjedu, nema popravnoga i zato je sve otvoreno. Nećemo se olako predati - kazao je Samir Barač, kapetan riječke momčadi.

Njegov kolega iz Mladosti Zdeslav Vrdoljak poziva svoje suigrače na oprez.

- Nekim rezultatima u posljednje vrijeme Primorje je dokazalo da ima dobru momčad, kvalitetan spoj mladosti i iskustva. Zato nemojmo razmišljati još u finalu, usredotočimo se samo na Riječane - istaknuo je Zdejo.

Fatović je svjestan da je Jugu dodijeljena uloga apsolutnog favorita i da je to veliki pritisak na njegove igrače, ali uvjeren je da se s time mogu nositi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije