Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća opasnost

Zaliječeni Ćorluka: Treba presjeći protok lopte prema Pandevu!

reprezentacija (1)
Slavko Midžor/Pixsell
05.09.2012.
u 15:25

Naš je izbornik bio odličan srednji branič, pa se nadam da ćemo i od njega dobiti prave savjete kako zaustaviti Pandeva – kaže Ćorluka.

Nasmijani Vedran Ćorluka došao je pred novinare i rekao:

– Tetiva me sad znatno manje boli nego prije nekoliko dana i vjerujem da ću biti spreman za petak.

Kako zaustaviti Gorana Pandeva?

– Neće to biti samo posao braniča, treba presjeći protok lopte prema njemu. Ne smijemo se koncentrirati samo na Pandeva, iako mu moramo stajati vrlo blizu, kako ne bi imao vremena i prostora za okretanje prema golu, kad je najopasniji. Naš je izbornik bio odličan srednji branič, pa se nadam da ćemo i od njega dobiti prave savjete kako zaustaviti Pandeva – kaže Ćorluka.

Spomenimo da je medicinska služba naše reprezentacije na čelu s dr. Goranom Čukeljom, u srijedu posjetila bivšeg liječnika reprezentacije Hrvatske, dr Mladena Čepulića, u njegovu zagrebačkom domu.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
17:05 05.09.2012.

Zanimljivo je kako svi osudjuju Sammira kad ga vide sa casom piva u ruci. No Corluka moze tulumariti cijele vikende i na tulume dolaziti cak iz Rusije i nikom nista.

SE
serđo
15:40 05.09.2012.

koliko kilograma mase imaš?

OB
-obrisani-
17:03 05.09.2012.

Corluka me sve vice podsjeca na Kranjcara. Gdje bi toj dvojici bio kraj da nauce trcati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije