Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA NAJBOLJE

Zaklada Marina Čilića otvorila natječaj za treću generaciju stipendista

Zagreb: Svečana dodjela stipendija Zaklade Marin Čilić
Matija Habljak/PIXSELL
12.10.2020.
u 17:35

Vjerujemo da ćemo ponovno dobiti veliki broj prijava i upoznati nove mlade talente te barem nekima od njih pomoći da dosegnu svoje snove, ističe Čilić

​Treću godinu zaredom Naklada Marina Čilića stipendirat će darovite učenike, sportaše i glazbenike. Konkretno, raspisan je natječaj za po deset stipendija vrhunskim glazbenicima i iznimnim sportašima te za školu koja u svojim klupama krije buduće znanstvenike.

- Sretni smo što unatoč ovom izazovnom vremenu nastavljamo s našim projektom stipendija. Ove godine je djeci bilo posebno zahtjevno prilagoditi se na nove uvjete rada u školama, u sportskim klubovima te njihovim ostalim aktivnostima, tako da nam je jako drago da možemo biti jedna pozitivna priča u vremenu kada je dosta puno toga nesigurno. Vjerujemo da ćemo ponovno dobiti veliki broj prijava i upoznati nove mlade talente te barem nekima od njih pomoći da dosegnu svoje snove - ističe Čilić.
 

Prijave je potrebno poslati na e-mail adresu info@marincilicfoundation.com, najkasnije do 8. studenoga u 18 sati. Deset glazbenih stipendija, svaka u vrijednosti od 10.000 kuna, namijenjeno je učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, deset stipendija, svaka u vrijednosti od 10.000 kuna, za mlade sportaše srednjoškolce koji moraju biti članovi nacionalne selekcije u individualnom olimpijskom sportu te jedna donacija školi u vrijednosti od 50.000,00 kn za obnovu laboratorija prirodnih predmeta (kemija, fizika, informatika, biologija) uz uvjet da škola ima jednog talentiranog učenika u predmetu za koji predlaže obnovu laboratorija te da se škola nalazi u nerazvijenim hrvatskim općinama. Prednost se daje kandidatima koji dolaze iz obitelji lošijeg imovnog stanja.  (af)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije