Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na ždrijeb

Zajec: Veće su nam šanse za prolaz

Velimir Zajec (1)
Goran Jakuš/Pixsell
06.08.2010.
u 14:29

Mađarski Gyor najveća je senzacija pretkola Europske lige. Izbacili su, golom Valentina Babića, bivšeg kapetana Osijeka - francuski Montepellier. Kod kuće su izgubili 0:1, a tamo minimalnom pobjedom izborili jedanaesterce.

Zajec je optimist. Smatra kako su Mađari idealan suparnik.

– Mi smo favoriti i ako ponovimo igre, kao protiv Sheriffa, trebali bismo proći. Do prve utakmice imat ćemo dovoljno vremena da se oporavimo i pripremimo – kaže Zajec.

Upozorava kako je izbacivanje francuskog Montpelliera pokazatelj da suparnika ipak nije lagano pobijediti.

– Zbog imena, tradicije i igračkog potencijala, Dinamo dobiva barem pet posto šansi više za prolaz.

Treba znati i da su Mađari već odigrali šest europskih utakmica ove sezone, da im je Dinamo četvrti protivnik. Momčad je nalik na onu kakvu ima Sheriff, vrlo šarena...

Zajec u nedjelju ide na utakmicu Gyora, kako bi ih u prvenstvu vidio na djelu, a u subotu plavi gostuju u Varaždinu. Zajec je rekao da su igrači vrlo umorni nakon maratona s Sheriffom.

– Ne želim puno mijenjati postavu koju je igrala protiv Sheriffa. Suparnik je nezgodan, cijenim ih, ali mi smo ipak favoriti. Utakmica je opasna, jer dolazi nakon europske, a najveća je opasnost, dakako, Vugrinec, kojeg sam svojedobno kao juniora doveo u Dinamo. Nadam se da nije u formi.

VIŠE O ŽDRIJEBU PROČITAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 27

PI
piranha2
16:23 06.08.2010.

već ih podcjenjujemo bojim se da će nam se to obit o glavu

XY
xyxyxy
19:19 06.08.2010.

kosulja crna, nauči pisati. \"ne može, ne voli, ne navija\". Ostalo neću spominjati, nema svrhe. Dakle, pravopis u ruke, umjesto da ovdje pišeš gluposti.

DU
Deleted user
15:46 06.08.2010.

.... i ako ponovimo igre, kao protiv Sheriffa, trebali bismo proći... .... dobar vic ma nisi ti kriv,nemas jednostavno materijala,nema pravih Hrvata da ginu za plavu boju..tu hrpu jada sto imas,to bi ja sve rastjerao,i kako neko dolje rece,otisao malo potraziti klince,bar bi se borili kak bog zapoveda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije