Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Zahuktava se doigravanje, Rocketsi, Sixersi i Bucksi na pragu prolaska

James Harden
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.04.2019.
u 12:01

Milwaukee Bucksi su u Detroitu pobijedili sa 109-103 i vode s 3-0 u seriji. Bucksi su vodili cijelu utakmicu, u zadnjoj četvrtini su vodili i s 20 razlike, a strijelce ekipe iz Wisconsina, u kojoj su čak sedmorica bila dvoznamenkasta

Philadelphia, Milwaukee i Houston sinoćnjim su pobjedama stigli na korak do NBA polufinala svojih konferencija, dok je Denver izjednačio pobjedom kod San Antonia u večeri u kojoj su u sve četiri utakmice slavili gosti. 

Denver Nuggetsi slavili su sa 117-103 kod San Antonia i izjednačili seriju na 2-2, a junak pobjede bio je srpski centar Nikola Jokić s 29 koševa, 12 skokova i osam asistencija. Jamal Murray je zabio 24 poena kod Denvera, a LaMarcus Aldridge je predvodio Spurse s 24 ubačaja.

Philadelphia je u Brooklynu slavila sa 112-108 i povela s 3-1 u seriji. Junak utakmice bio je Joel Embiid s 31 košem i 16 skokova, a za Sixerse je 24 poena ubacio Tobias Harris. Brooklyn je s 25 poena predvodio Caris LeVert

Milwaukee Bucksi su u Detroitu pobijedili sa 109-103 i vode s 3-0 u seriji. Bucksi su vodili cijelu utakmicu, u zadnjoj četvrtini su vodili i s 20 razlike, a strijelce ekipe iz Wisconsina, u kojoj su čak sedmorica bila dvoznamenkasta, predvodio je Khris Middleton (20). Za Detroit je Blake Griffin postigao 27 koševa.

Tijesno je bilo i u Salt Lake Cityju, gdje je Houston sa 104-101 svladao Utah i došao nadomak polufinala. Houston je u zadnjih 42 sekunde pogodio pet od šest slobodnih bacanja, a predvodio ih je James Harden (22), Utah je imala raspoloženog Donovana Mitchella (34), ali  nisu uspjeli doći do prve pobjede.

>>> Pogledajte kako hrvatska klapa pjeva na NBA utakmici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije