Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
As uz asa

Zagrljaj Đokovića i Modrića ruši rekorde na Instagramu

Novak Đoković, Luka Modrić i Keylor Navas
Foto: instagram.com/djokernole
08.05.2019.
u 22:02

Hrvatski reprezentativac je Đokovića susreo u društvu suigrača Keyslora Navasa

Srpski tenisač Novak Đoković objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju koja je u samo pola sata skupila preko pedeset tisuća lajkova! 

Naime, u Madridu se u srijedu susreo s dvojicom nogometnih velikana, hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem i njegovim suigračem iz Reala Keylorom Navasom, te je iskoristio prigodu za zajedničku fotografiju.

- Baš je bilo divno sresti ove dečke - napisao je u komentaru, pa pritom prešutio jesu li mu možda Modrić i Navas obećali da će ga nastaviti pratiti na turniru iz Masters serije u Madridu.

Đokovića u trećem kolu čeka njegov stari znanac Jeremy Chardy, igrač koji ga nije uspio svladati niti jednom iz dosadašnjih dvanaest pokušaja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great to see these guys @lukamodric10 @keylornavas1 🔥⚽️ @realmadrid

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Komentara 22

Avatar Pancevac
Pancevac
06:25 09.05.2019.

Ajde sada velike srbende i hrvatine,ovo vam nije po volji? Uhapiste Instagram. Lepo je videti malo razuma na ovim prostorima.

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
22:08 08.05.2019.

Igra rokenrol cela jugoslavija

KE
kemal18
01:33 09.05.2019.

nemiješaj te sport i Politikum svaka ćast obojici imaju ponos dostojanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije