Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50. obljetnica Istarske rivijere

Zagrepčanin s austrijskom putovnicom osvojio Poreč: Mišolić dominirao na terenu, a Lepa Brena na proslavi

'Istarska rivijera, Dječji dan u Rovinju'
Foto: 'Photoshop'
1/13
13.03.2022.
u 20:42

- Kad sam počonjao, Istarska rivijera mi je bila važnija od Roland Garrosa i Wimbledona, malo u šali malo u zbilji kazao je Goran

Filip Mišolić, 21-godišnji Zagrepčanin s austrijskom putovnicom, pobjednik je ITF-ova turnira za tenisače u Poreču (25.000 USD), prvoga iz ovogodišnjeg ciklusa Istarske rivijere. On je u finalu napravio pravi pothvat pobijedivši iskusnog Španjolca Oriola Rocu Batallu i to nakon što je izgubio prvi set. No,  u nastavku meča Mišolić je pronašao ritam i nakon gotovo trosatne velike borbe došao do pobjede sa 3:6, 7:6, 6:4.

Večer prije je uz brojne uzvanike, među kojima su bili Nikolina Babić (HTS), Tomislav Družak (državni tajnik za sport) i Siniša Krajač (HOO), na svečanoj večeri proslavljena 50. obljetnica Istarske rivijere. Poznato je da su na tom turniru počinjali i takvi budući asovi kao što su Boris Becker, Thomas Muster, Goran Ivanišević, Goran Prpić, Dominik Thiem, Ivan Ljubičić, Slobodan Živojinović...

Foto: Privatni album

Prpić nije došao, ispričao se obvezama s Bornom Gojom kojega odnedavno trenira, Željko Krajan je također angažiran oko Polone Hercog, ali došli su Goran Ivanišević (Đoković nije otišao u SAD) i Slobodan Živojinović koji su cijeloj proslavi dali vedri štih...

- Kad sam počonjao, Istarska rivijera mi je bila važnija od Roland Garrosa i Wimbledona - malo u šali malo u zbilji kazao je Goran.

Bila je tu i Živojinovićeva supruga, popularna Lepa Brena, koja je pazila na sve detalje, pa i na to da uzvanici budu na zajedničkoj fotografiji.

- Bilo je tu puno hvalospjeva Istarskoj rivijeri i meni, dobili smo i službena priznanja HTS-a i HOO-a, na čemu sam iznimno zahvalan.  Uglavnom prisjećali smo se svojih početaka, a to uvijek donosi zadovoljstvo, ali i nostalgiju - kaže Branimir Horvat, dugogodišnji direktor Istarske rivijere (od 1994.), koji se posebno zahvalio najvećim sponzorima: porečkoj Valamar Rivijeri, rovinjskoj Maistri te Teniskom klubu Opatija, kao i turističkim zajednicama u tim gadovima.

Sljedeći je na rasporedu turnir u Rovinju.

.      

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije