Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred HNK

Zagrepčani odgovorili na gnjusan splitski grafit, pogledajte što su poručili Đokoviću

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/4
04.07.2020.
u 08:43

- Imamo pravo disati. Stop korona teroru, podrška Novaku Đokoviću iz Hrvatske - napisali su autori na bijeloj povećoj plahti

Iz vikenda u vikend brojni mladi građani Zagreba nastavljaju se okupljati na platou ispred Hrvatskog narodnog kazališta, a u petak su izvjesili i transparent na kojem je ispisana poruka srpskom tenisaču Novaku Đokoviću.

- Imamo pravo disati. Stop korona teroru, podrška Novaku Đokoviću iz Hrvatske - napisali su autori na bijeloj povećoj plahti, ispod koje se družilo nekoliko desetaka ljudi.

Podsjetimo, Đoković se zarazio koronavirusom tijekom zadarskog izdanja Adria Toura, u međuvremenu i oporavio, a nedugo nakon što je turnir zbog širenja zaraze naprasno prekinut, u Splitu je na zidu u Sinjskoj ulici osvanuo gnjusan grafit čiji je autor prvom tenisaču svijeta poželio smrt.

- Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri - napisao je netko nakon turnira, koji je neslavno završio nakon što je najprije otkriveno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19.

Inače, plato ispred Hrvatskog narodnog kazališta oživio je neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb 22. ožujka, te spontano privlači mlade ljude čak i danas unatoč tome što su kafići i klubovi u međuvremenu otvoreni.

Foto: Milena Zajović Milka


 
 
 

 

Komentara 11

Avatar Warded
Warded
09:30 04.07.2020.

Koliko ja shvaćam to je poruka vlasti, a ne odgovor na "grafit u Splitu". A Đoković se tu našao kao neki poznati "profilirani" borac protiv cijepljenja i lik koji "ne vjeruje u koronu". ...Ne znam zašto ovdje "gladite" jajca Đokovićuu na račun Splita?! Ispada da vam je draže da se Hrvati mrze, nego da itko napiše grafit protiv ijednog srbina

VI
VisAVis2
09:39 04.07.2020.

Prvo, nije se Đoković zarazio u Zadru, već je Đole zarazio Zadar! Svakom pacijentu dajem podršku empatičan na svačju tegobu, pa tako i odobi srbina i srpskog tenisača, od oca crnogorca, majke hrvatice, rođenog negdje van srbije ...

DU
Deleted user
09:57 04.07.2020.

Ne znam čemu generalizacija kad iza grafita najvjerojatnije stoje dva lika a upitno je jesu li čak i oni iz Splita ili Zagreba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije