Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno

U Splitu osvanuo gnjusan grafit protiv Novaka Đokovića

Gnjusan grafit
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/PA
1/6
25.06.2020.
u 08:23

Prvi igrač svijeta posljednjih dana trpi brojne kritike, a društvene mreže zatrpane su ružnim porukama

Adria Tour je neslavno završio. Uoči finala doznalo se kako Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19.

Mnogi su bugarskog tenisača označili kao glavnog krivca za širenje koronavirusa u Zadru. Osim njega zarazili su se još na Borna Ćorić i Novak Đoković, koji je  i organizirao cijeli projekt.

>> Sramotan grafit osvanuo u Splitu

Gnjusan grafit
1/7

Prvi igrač svijeta posljednjih dana trpi brojne kritike, a društvene mreže zatrpane su ružnim porukama.

Nova uvreda stiže iz Splita, a gnjusna poruka napisana je na zidu u Sinjskoj ulici, javlja dalmatinskiportal.hr

Uvreda je upućena Novaku Đokoviću:

'Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri'.

U srijedu je hrvatska košarkaška legenda Dino Rađa u svojoj objavi na Facebooku stao je u Novakovu obranu:

'Nevjerojatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Natjecanje tko će ga više poke*ati. Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasiti bar dio sezone. I naravno, 'budi dobar, izi govno'. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu, pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i nitko ne nosi ni masku niti se drži distance.

Ali naravno da nije baza sra*i po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je riskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora, da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti, jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputa. Zdravi i veseli bili', poručio je Rađa uz fotografiju gdje je zagrljen s Đokovićem.

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
08:37 25.06.2020.

To su napravili isti oni koji su 90ih uništavali židovsko groblje i prije par godina na poljudu napravili svastiku.

DU
Deleted user
08:57 25.06.2020.

Citat Moše Pijade s prvog zasjednja AVNOJ-a, Bihać, studeni 1942. Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali ćee iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, Pijadesami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira...

MA
madmax9999
08:58 25.06.2020.

srbin sam, zivim u hrvatskoj, nikad tu nisam imao problema. zao mi je zbog svega loseg sto je među narodima bilo i smatram da imam dvije domovine. za ovaj sam grafit siguran da ga nisu uradili splicani, nego je narucen od strane onih koji na nama srbima masno zarađuju i koga se mi pametni srbi sramimo. zbrojite dva i dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije