Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PRILIKA

Zagrepčani dobili priliku za besplatnu rekreaciju: 'Postanimo jači zajedno'

Facebook
25.05.2021.
u 11:03

- U želji da vas postaknemo organizirali smo ove programe kako bi bili još zdraviji, veseliji i pozitivnom energijom ispunjeniji s treninzima u prirodi.

Fizička aktivnost iznimno je važna za zdravlje i zato je treba poticati, što znaju u Gladijatoru Zagreb pa stoga nude besplatno vježbanje svim zainteresiranima u Zagrebu.

- Pozivamo sve građane da nam se pridruže u našim besplatnim rekreativnim vikend programima koji će se održavati svakog vikenda u lipnju - navode iz Gladijatora Zagreb.

Vježbanje će se odvijati na Jarunu kraj skate parka. Pritom će svake subote i nedjelje od 11 sati biti održana sportska škola borilačkih sportova za sve rekreativce. A sportovi o kojima je riječ su boks, judo, kickboxing, hrvanje, MMA, grappling...

Od 12 sati će pak biti održan rekreativni funkcionalni trening za sve uzraste "od četiri do 144 godine".

- U želji da vas postaknemo organizirali smo ove programe kako bi bili još zdraviji, veseliji i pozitivnom energijom ispunjeniji s treninzima u prirodi. Gibajmo se, družimo se, postanimo zajedno jači - kažu u Gladijatoru Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije