Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CONSTANTA - CO ZAGREB 23:33

Zagrebaši na krilima Vukića i Šege slavili u Rumunjskoj

Ljubo Vukić
Davor Javorović
23.09.2010.
u 20:37

Rukometaši CO Zagreba lakše od očekivanog ostvarili su prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka.

Na prvom od tri uzastopna gostovanja u skupini D zagrebaši su slavili u rumunjskoj Constanti pobijedivši istoimenog domaćina sa 33:23 (15:9).

Junaci pobjede bili su odlični vratar Marin Šego, koji je sakupio 22 obrane, te Ljubo Vukić koji je postigao nevjerojatnih 13 pogodaka. Ne sjećamo se kada je Vukić u jednoj europskoj utakmici bio tako siguran i efikasan.

Nenad Kljaić, trener CO Zagreba, počeo je utakmicu bez Ivana Balića koji cijeli protekli tjedan nije trenirao zbog bolova u leđima. No, igra bez Balića, a sa Slovencem Špilerom kao organizatorom igre, nije zagrebašima donijela ništa dobro. Vidio je to Kljaić i ubrzo je uveo u igru rukometnog Mozarta. Njegovim ulaskom sve je krenulo nabolje i začas su rukometaši hrvatskog prvaka otišli na nedostižnu prednost.

U prvom poluvremenu zbog jednog oštrijeg starta Jakov Gojun dobio je crveni karton. U drugom poluvremenu gledali smo razigrani i rastrčani Zagreb. Rumunji su samo nemoćno gledali kako ih pogocima zatrpavaju Vukić i Kopljar.

Domaćin se nadao da će na svom parketu iznenaditi Zagreb baš kao što je lani iznenadio Montpellier. Ali ovaj put nije išlo. Strijelci za CO Zagreb bili su: Marić 3, Balić 4, Horvat 4, Jaškić 1, Špiler 2, Vukić 13 (3), Kopljar 6.

Kod rumunjskog prvaka najefikasniji su bili Csepreghi sa sedam te Muresan sa šest pogodaka.

Sljedeću utakmicu zagrebaši igraju 2. listopada u Sarajevu kod Bosne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije