Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENA UTAKMICA

Zagrebački rukometaši ostali 'zarobljeni' u zračnoj luci. Sada su saznali kada će igrati

EKSKLUZIVNO: Split: Rukometaši PPD Zagreb vratili se nakon drame u Frankfurtu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
22.02.2023.
u 15:30

S Portom su se trebali susresti prošlog tjedna, ali zapeli su u Frankfurtu. Dobili su novi termin, igraju u nedjelju.

Susret 12. kola skupine A Lige prvaka za rukometaše između Porta i PPD Zagreba, koji je prošloga tjedna odgođen jer su igrači hrvatskog prvaka zbog tehničkog problema ostali "zarobljeni" u zračnoj luci u Frankfurtu, odigrat će se u nedjelju 26. veljače s početkom u 18.45 sati. 

Hrvatski će prvak tako u sljedećih tjedan dana odigrati tri utakmice u najjačem klupskom natjecanju, večeras će u Areni Zagreb ugostiti njemački Magdeburg, u nedjelju slijedi gosrtovanje u Portu, dok će sljedeće srijede u posljednjem kolu natjecanja u skupini gostovati kod danskog Gudmea.

Uoči tih dvoboja PPD Zagreb zauzima šesto mjesto u skupini, posljednje koje vodi u osminu finala, s osam bodova, jednim više od sedme Wisle Plock, a tri manje od petog Dinama iz Bukurešta.

Na vrhu je Paris SG sa 20 bodova, po 16 imaju drugi Magdeburg i treći Veszprem, dok je Porto na dnu s tri boda.

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

BE
Berri
16:33 22.02.2023.

Skup je to sport! U srijedu saznaju da igraju u nedjelju. Treba kupiti avionske karte po cijeni od 780 eura za povratni let s Lufthansom. Jako skupo za PPD Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije