Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Zagreb brzo pronašao zamjenu za Vujovića, evo tko sjeda na klupu!

Veselin Vujović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
19.10.2016.
u 09:17

Ivandija je kao igrač ostavio dubok trag u Celju i Zagrebu, a inozemnu karijeru gradio je u talijanskim klubovima Triesteu i Pratu.

Rukometaši PPD Zagreba brzo su dobili novog trenera. Ne, neće to biti Slavko Goluža, Irfan Smajlagić ili Željko Babić. Novi trener od četvrtka postaje Silvio Ivandija koji je ove sezone krenuo kao trener rukometašica Lokomotive. Bio je nekad igrač PPD Zagreba, a jedno vrijeme i pomoćni trener u klubu, i to kada je prvi trener bio Lino Červar. Ivandija dobro poznaje mlađe igrače Zagreba jer je bio izbornik kadetske reprezentacije koja je u Crnoj Gori 2010. godine osvojila zlato, a dvije godine poslije srebro. A tada su za reprezentaciju igrali Stipe Mandalinić i Luka Šebetić, danas stožerni igrači zagrebaša.

Ivandija je kao igrač ostavio dubok trag u Celju i Zagrebu, a inozemnu karijeru gradio je u talijanskim klubovima Triesteu i Pratu. Kao trener radio je u Karlovcu, Varaždinu, Izviđaču, a dubok trag ostavio je i u Kataru. Igrao je za reprezentaciju Hrvatske koja je na Mediteranskim igrama u Bariju 1997. godine osvojila zlatnu medalju. Momčad će preuzeti danas, a u četvrtak će se predstaviti medijima. Debitirat će na klupi u subotu na utakmici elitne skupine Lige prvaka kada će u zagrebačkoj Areni gostovati Vardar. Nimalo lagana utakmica, ali Ivandiji sigurno nije postavljen imperativ pobjede. Ivandija možda u posljednje vrijeme nije bio zaokupljen muškim rukometom s obzirom na to da je drugu sezonu trener rukometašica Lokomotive.

Ivandija je jučer u društvu klupskih čelnika gledao utakmicu SEHA Gazprom lige protiv slovačkog Tatrana. PPD Zagreb slavio je sa 27:22. Stevanović je imao 16 obrana, Mandalinić je zabio 8, a Horvat 6 pogodaka.

Utakmicu je gledao i Veselin Vujović, bivši trener zagrebaša, koji je također bio u društvu klupskih čelnika, s kojima se gospodski rastao.

– Za sada ništa nisam potpisao, ali smo razgovarali. To mi je najveći izazov u trenerskoj karijeri koja traje već 14 godina. Gledao sam gotovo sve utakmice ove sezone i moram priznati da to ne izgleda dobro. Učinit ću sve da momčad igra bolje i da pobjeđujemo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije