Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Senzacija: Nexe srušio Meškov!

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
17.10.2016.
u 23:29

Na ljestvici vodi Vardar s 22 boda, Meškov je drugi s 13, a PPD i Veszeprem imaju po 12 bodova. Nexe je šesti sa sedam bodova.

Rukometaši Nexea iz Našica priredili su senzaciju pobijedivši pred svojim navijačima u utakmici SEHA lige Meškov iz Bresta s 28:27 (14:13). 

Bjelorusi su samo prije dva dana u Zagrebu pobijedili PPD Zagreb, a u Našicama su doživjeli neočekivan poraz pogotkom Mirka Hercega u posljednjoj minuti. Kod hrvatskog predstavnika istakao se Vedran Zrnić s 10 golova, dok je Vladislau Ostruško zabio sedam. 

Na ljestvici vodi Vardar s 22 boda, Meškov je drugi s 13, a PPD i Veszeprem imaju po 12 bodova. Nexe je šesti sa sedam bodova. 

>> PPD Zagreb je u velikoj krizi, a evo zašto nema rezultata!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije