Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB HR KUPA Izvučeni su parovi četvrtfinala Kupa

Zagora dobila priželjkivani Dinamo, derbi u Koprivnici

30.10.2008.
u 13:04

Četvrtfinalni parovi Hrvatskog kupa izvučeni su u petak u Kući nogometa u Rusanovoj 13, a ždrijeb je bio naklonjen branitelju naslova zagrebačkom Dinamu.

Magić: Uzvrat kod kuće šansa je protiv Hajduka


U Slavenu Belupu nisu bili oduševljeni jučerašnjim ždrijebom osmine finala Hrvatskog kupa, koji im je donio Hajduka. Ždrijebanju je bio nazočan sportski direktor koprivničkog prvoligaša Rajko Magić.
- Mogli smo i bolje proći, ali imamo dobre izglede za prolaz, jer prvu utakmicu igramo u Splitu, a uzvratnu u Koprivnici, gdje očekujemo ispunjene tribine i veliku podršku naših navijača. Cilj nam je plasman u poluzavršnicu - rekao je Rajko Magić. (mk)
Modri će tako prolazak u polufinale tražiti protiv senzacije iz Unešića, momčadi Zagore koja je već skinula jedan prvoligaški skalp, onaj Osijekov, a ništa bolje nije prošao ni ambiciozni drugoligaš Karlovac, inače vodeća momčad druge lige. Protiv Dinama teško da će biti nekih senzacija, ali i sam nastup u četvrtfinalu je podvig sam po sebi, a nakon velikog okršaja s Dinamom možda bude ispečeno i više od 350 kilograma telećih bržola koliko ih je "riješeno" nakon pobjede protiv Karlovca.

- Dajte nam Hajduk ili Dinamo, da im pokažemo kako se igra! – ispalio je Ivica Šupe, Zagorin napadač, a potaknut euforijom koju je širilo više od 3000 ljudi. Želja mu je ispunjena, Dinamo dolazi u Unešiće. Koliko će se samo ljudi natiskati protiv Dinama? Neće "modrima" biti lako kada se Unešićima zaori himna koju potpisuje Dado Topić.

Što se ostalih parova tiče, najjači par su Hajduk i Slaven Belupo, a zanimljivo će biti i u okršaju Rijeke i Zagreba. Posljednji četvrtfinalni par su Pomorac i Cibalia.

Prvi susreti na rasporedu su 12. studenoga, dok će se uzvrati igrati 26. studenoga. Utakmica između Dinama i Zagore bit će odigrana u nekom drugom terminu budući da modre 27. očekuje susret Uefine lige protiv moskovskog Spartaka.

Četvrtfinale Kupa Hrvatske:
Hajduk - Slaven Belupo
Zagora - Dinamo
Pomorac - Cibalia
Rijeka - Zagreb

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije