Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićani domaćini

Žadrijeb Lige prvaka smjestio Jadran u "skupinu smrti", Mladosti nešto lakše

Zoran Bajić
Marko Prpić/Pixsell
03.10.2022.
u 15:17

Jadranaši će ugostiti mađarski Vasas, Šabac iz Srbije, talijansku Savonu i Steauu iz Bukurešta

Nakon što je zagrebačka Mladost premoćno osvojila turnir u Herceg Novome, već u ponedjeljak je doznala i suparnike u drugom kvalifikacijskom krugu za ovogodišnju Ligu vaterpolskih prvaka. Od 13. do 16. listopada mladostaši će nastupiti na turniru u Ateni na kojem će im suparnici uz domaći Panionios biti i talijanska Brescia, njemački Duisburg, te litavski Žaibas.

- Brescia je apsolutni favorit, a ja vjerujem da mi možemo do drugog mjesta - kaže trener Mladosti Zoran Bajić i dodaje: - Dobri smo bili u Herceg Novome, iako smo igrali bez Marka Jelače koji se ozlijedio na treningu s Jugom. Gruzijci Valiko Dadvani i Sandro Adeišvili bili su solidni, Maroje Gluhaić pokazao je da je potencijal, Marko Elez nam je donio iskustvo, a David Mijić upotrebljivu lijevu ruku. Jelača nije igrao jer mu je na treningu s jugašima, u dvoboju s Kakarisom, stradala jabučna kost, dobio je osam šavova i vratili smo ga u Zagreb - napomenuo je Bajić.

Skupina u Ateni teška je, no nije ništa prema sastavu skupine kojoj će biti domaćin naš Jadran. Splićani će ugostiti mađarski Vasas, Šabac iz Srbije, talijansku Savonu i Steauu iz Bukurešta.

Prve dvije momčadi iz svake skupine plasirat će se u doigravanje, treća i četvrta nastavit će natjecanje u Eurokupu.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije