Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠIN KUP

Zadar svladao Cibonu i protiv Cedevite se bori za naslov

Florence
Davor Javorovic/PIXSELL
18.02.2015.
u 22:59

Bilo je 82:74, a sve se definitivno riješilo tek u posljednjoj minuti

Zadar je pobijedio Cibonu 82:74 u napetom polufinalu Kupa Krešimira Ćosića, koje se igra u Borovu. Preokreta je bilo mnogo, a sve se riješilo tek u posljednjoj minuti kad neiskusnija i umornija Cibona više nije mogla pratiti tempo.

Izgledalo je kao da će biti gotovo i ranije jer Zadar je imao 11 poena razlike tijekom treće četvrtine, ali vukovi se vraćaju i posljednjih deset minuta gledatelji su imali priliku vidjeti sjajnu i dramatičnu završnicu.

No nikako Slaven Rimac nije pronašao odgovor na Florencea, koji je "utrpao" 30 poena. Priključili su mu se s Ivanov s 11 i Barać s deset. Kod Cibone su najefikasniji bili Rozić i Žižić.

U drugom polufinalu Cedevita je lako slavila protiva Kvarnera 2010 104:68 i već sutra nas čeka uzbudljivo finale, u kojem Cedevita brani naslov.

>> Cedevita lako preko Kvarnera 2010 stigla do četvrtog uzastopnog finala

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:44 20.02.2015.

pa kad je tom sudačkom podmićivanju više doći kraj!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije