Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Zadar izgubio 27 razlike od Crvene zvezde u Beogradu

09.12.2018.
u 21:55

Vodeća Crvena zvezda ima omjer 10-0, a slijedi Budućnost sa 7-2, dok Cedevita ima šest pobjeda i četiri poraza. Zadar je na 3-7, dok Cibona ima skor 3-6 i utakmicu manje.

U susretu 10. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je na gostovanju u Beogradu izgubio od Crvene zvezde 70:97 upisavši i sedmi poraz, dok je beogradski sastav upisao i desetu pobjedu.

Crvena zvezda je dominirala cijeli susret, a utakmicu je odlučila u trećoj četvrtini kada je pobjegla na nedostižnih +26 (79:53). 

Kod domaćina najefikasniji su bili Joe Ragland sa 17 koševa i šest asistencija, Stratos Perperoglou sa 15 koševa, te Maik Zirbes sa 14 koševa. Kod Zadra najefikasniji su bili Kwame Donte Vaughn sa 16 koševa, te Mario Little sa 14 koševa.

1/0

Cedevita je u petak na domaćem terenu pobijedila Petrol Olimpiju s 95:82, a trećeg hrvatskog predstavnika u ABA ligi, Cibonu u ponedjeljak očekuje gostovanje kod Krke.

Vodeća Crvena zvezda ima omjer 10-0, a slijedi Budućnost sa 7-2, dok Cedevita ima šest pobjeda i četiri poraza. Zadar je na 3-7, dok Cibona ima skor 3-6 i utakmicu manje. 

Komentara 1

OB
ObrenM
07:13 10.12.2018.

Ante Nazor !!! Nekad je bio nijem,a srusio je Zadar.Danas bleji i prostaci,ali je opet srusio Zadar.Za sve je kriva uprava,koja je Covjeka i Strucnjaka(Aramisa Naglica) potjerala,kada je Zadar sa zacelja doveo na vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije