Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo

Zadar gori, fešta za Modrića, Subašića, Vrsaljka i Livakovića

Doček vatrenih u Zadru
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
17.07.2018.
u 22:14

Ovo je najljepše što smo mogli očekivati, a meni sada slijedi odmor i nemam trenutno nikakvih planova , samo odmor - rekao je Luka Modrić

Iza 21 sat ispred zadarskih navijača na forumu došli su vatreni Zadrani. Najviše se skandiralo Luki Modriću koji nam je rekao u uvodu izlaska na binu tako je zagrebački doček bio vrhunski, ali da je ovo u Zadru neponovljivo i nikom doživljeno. Nadam se da će se cijela Hrvatska u svemu pokrenuti kao što se pokrenula u ovih mjesec dana.

- Ovo je najljepše što smo mogli očekivati, a meni sada slijedi odmor i nemam trenutno nikakvih planova , samo odmor - rekao je Luka Modrić.

Doček vatrenih u Zadru
1/22

Šime Vrsaljko i Danijel Subašić rekli su kako su se tijekom dočeka oduševili svime, a ponajviše vožnjom po moru. Obojica su, kako je rekao Luka Modrić, vozili skutere, obojica pali u more. S njima je stigao i Dominik Livaković.

- Ovo je fantastično. U Zagrebu je bio vrhunski doček, a što reći za Zadar. Zadar živi vječno - rekao je Šime Vrsaljko.

Danijel Subašić istakao je kako ga sada čeka još puno dočeka, a da bi najradije pobjegao od svega i malo se odmorio.

- Ma šalin se, ovo je odlično i neka traje što duže. Sretan sam što smo našem narodu omogućili da se ovako raduje - rekao je Subašić.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Četiri zadarska Vatrena krenula su iza 19 sati na jedrenjaku iz zadarske marine praćeni tisućama Zadrana, ali i gostiju koji su odjeveni u kockasto došli dati podršku i iskazati zahvalnost za finale svjetskog prvenstva u nogometu. Uz transparent "Hvala Zadre, evo nas doma" i pjesmu "Malo nas je, al nas ima" zadarski nogometaši pjevali su zajedno sa Zadranima koji su hodali rivom prateći jedrenjak očekujući da uploviti na glavni mul.     

Jedrenjak su cijelo vrijeme prelijetali helikopteri, krila Oluje. U čast zadarskih Vatrenih ponovno je odsvirala pjesmu i grupa Riva, davna pobjednica Eurosonga, a nastupio je i nezaobilazni Mladen Grdović. 

U grad se slilo na desetke tisuća navijača i ovakav veličanstveni skup definitivno nikad nije bio u Zadru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije