Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE ĆORIĆ
Povratak na članak

Zaboravljeni Hrvat nikad nije vrijedio ovako malo. A tepali su mu da je novi Luka Modrić

Ćorić je 2016. debitirao za vatrene pa dvije godine kasnije prešao u Romu. No, u Italiji je odigrao ukupno 48 minuta, iako je i dalje član kluba. I ostali Hrvati u Serie A bilježe padove...

Komentari 5

Avatar utunelu
utunelu
07:48 22.03.2023.

sjecam se slučaj Čorić..klinac kojeg je naravno mamic doveo u dinamo i na svoj lazljiv prevaratnski nacin pokusao utrapiti za nerealan novac,,, A klinac misli za sebe da je Messi i po njega dolazi Mn city ..naravno da oni ne poznajuci inozemni nogomet i mentalitet ,Čorić misli da je on zvijezda i da ce igrati u prvoj ekipi..i krecu pregovori ja bih placu 120 000 tjedno necu biti rezerva ..potpuno dezinformiran naravno jer mu je Mamic napunio glavurdu i agenti MAN.city slusaju sta ovi lupetaju..Man city je njega htio kupiti za u-23 ako bi bio i rezerva to bi bio vrhunski uspjeh..i to je bio pocetak kraja naravno da nije nikad igrao u Citiju

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:15 21.03.2023.

Ante Ćorić je pravi hrvat i on ima potencijal da uz Boga i domoljublje ponovo zablista i domoljubno obnovi svoju karijeru u NK Hrvatski Dragovoljac, HNK Grude ili HNK Zrinjski Mostar.

VL
DU
Deleted user
21:57 21.03.2023.

Luka bi trebao osnovati svoju nogometnu agenciju i davati instrukcije održavati seminare i voditi treninge glede fizičke kondicije ovakvih talentiranih igrača kojima vremenom loši treneri upropaste dalji vrhunski razvoj. Ćiro je to znao prepoznati , Luka bi ga daleko više nadvisio .

VL
BI
billynik
22:10 21.03.2023.

Treba Ćorića ponovo kupiti Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.