Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost

Žabice druge u Beogradu, u subotu dočekuju Buru

Mladost (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
16.04.2012.
u 18:32

Vaterpolistice Mladosti osvojile su drugo mjesto na prvom od dva promotivna turnira Jadranske lige za žene, odigranom prošli vikend u Beogradu

Žabice su jedini poraz doživjele od pobjednica turnira, igračica beogradskog Taša 2000, i to sa 7:15. Zagrepčanke su pobijedile sve ostale ekipe iz Srbije: Vračar sa 13:6, Sentu sa 13:6 i Mladost sa 14:6. Treće mjesto zauzela je splitska Bura, a četvrto Partizan. Dubrovački Jug bio je peti, a šibenska Viktoria zauzela je posljednje osmo mjesto.

– Poredak je realan, Taš ima iskusne igračice i zasluženo nas je pobijedio. Turnir je završio u egalu, s osam pobjeda hrvatskih i osam pobjeda srpskih ekipa. No mi ćemo biti uspješniji na drugom turniru u Splitu, početkom lipnja. A po dvije najuspješnije hrvatske i srpske ekipe naći će se na Final Fouru koji će se u srpnju organizirati na Adi Ciganliji u Beogradu. U cjelini bilo je to pozitivno iskustvo i nikakvih problema u Beogradu nismo imali – kazao je Željko Gegić, alfa i omega ženskog dijela Mladosti.

U subotu u 18 sati mladostašice očekuje prva finalna utakmica doigravanja sa splitskom Burom. Ulazak na bazen Mladosti je besplatan pa žabice očekuju veliku podršku s tribina.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:52 16.04.2012.

kakve žabice, to su odrasle žabe, kvakvakuše...

KR
krilnik2
19:01 16.04.2012.

Jadranska liga na brdovitom Balkanu. Liga za \"ceo regijon\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije