Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manekenka na tribini

Za Paragvaj jer je crven-bijeli-plavi!

'A Paraguayan fan reacts while watching her national soccer team play New Zealand during the 2010 World Cup in South Africa, in downtown Asuncion June 24, 2010. REUTERS/Jorge Adorno (PARAGUAY - Tags:
'JORGE ADORNO'
25.06.2010.
u 20:08

Slika paragvajske navijačiceje obišla svijet, pa je ubrzo otkriveno da je riječ o modelu Larissi Riquelme

Svjetsko prvenstvo nastavlja se bez nama dragih reprezentacija Novog Zelanda i Australije koje su oduševile s Hrvatima u sastavima - kiviji su šokirali Italiju (1:1), a klokani su izbacili Srbiju.

No, još je sasvim dovoljno momčadi koje bi mogle biti drage hrvatskim navijačima, a među njima je i - Paragvaj!

Zajednička nam je kombinacija boja na zastavi - crven-bijeli-plavi. Razlikuju se samo grbovi, Paragvajci još imaju zvijezdu, žute boje unutar nekakvog vijenca.

Zajedničke su nam i lijepe djevojke, a svijet je obišla slika strastvene navijačice iz glavnog grada Asunciona kako se živcira gledajući utakmicu protiv Novog Zelanda.

Tanka majica domoljubnih boja jedva je izdržavala pritisak bujnog poprsja među koje je još ugurala i mobitel. Uz vuvuzele, morala je uključiti i vibraciju...

Zbog velikog zanimanja iz cijelog svijeta, Paragvajci su objavili i njezin identitet. Riječ je o modelu Larissi Riquelme. Zbog nje se isplati navijati za Paragvaj, ili čak potegnuti do daleke južnoameričke zemlje.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:52 25.06.2010.

lijep pogled na “prirodne ljepote“ Paragvaja, navijam za nju tj za njih

Avatar poljicanin
poljicanin
23:14 25.06.2010.

Da li je stvarno kod nje sve \"prirodno\"?

TU
tuitamo
23:24 25.06.2010.

Cist oda znate koga ona voli :) http://sport.blic.rs/data/images/2010-06-22/50493_rikelme1_f.jpg?ver=1277283734

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije