Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet je izdajnik

Navijači palili dresove LeBrona Jamesa, a Snoop Dogg ga ismijao

dres
Foto: Youtube Screenshot
1/3
12.07.2014.
u 10:09

Scene koje su viđene još 2010. godine kada je napuštao Cavalierse ponavljaju se danas samo mjesto radnje ovog puta je Florida.

LeBron James ispunio je svoj cilj. S Miamijem je osvojio dva naslova NBA prvaka i sada se vraća u svoj Cleveland. Kaže da je to poziv i obveza te želi da i njegov rodni kraj osjeti kako je to osvojiti naslov.

No, scene koje su viđene još 2010. godine kada je napuštao Cavalierse ponavljaju se danas samo mjesto radnje ovog puta je Florida. Navijači Clevelanda tada su, bijesni što se najveća zvijezda i njihov heroj 'prodao' za slavu, palili njegove dresove. Sada to isto čine i navijači Miamija razočarani što ih napušta nakon što su ga prigrlili i pružili mu potporu u borbi za trofeje.

 

Istovremeno Jamesovim odlaskom razočaran je i predsjednik Miamija Pat Riley.

- Koliko god nas frustrirala ova situacija, nitko ne može kriviti osobu koja se želi vratiti kući. Posljednje četiri godine bile su čudesne za našu momčad. LeBron je sjajan suigrač, osoba i vođa te nam je žao što nas napušta - kazao je Riley te najavio kako će učiniti sve da Miami ostane pobjednička momčad.

A nakon što je James na svoj Instagram postavio fotografiju s porukom 'vraćam se kući' uzvratio mu je reper Snoop Dogg, inače veliki navijač LA Lakersa, objavivši fotku Kobea Bryanta s natpisom 'nikada nisam otišao'.

>>LeBron emotivno najavio povratak: Cleveland je moj grad, želim im dati nadu!

Komentara 1

GA
Gambit
13:06 12.07.2014.

Bravo za Snoopy-a!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije