Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE KUĆI

LeBron emotivno najavio povratak: Cleveland je moj grad, želim im dati nadu!

LeBron James
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.07.2014.
u 18:39

- Ovo je iznad košarke, ovo je poziv. Imam odgovornost voditi na više od jednog načina - kazao je LeBron.

LeBron James je prije četiri godine naljutio navijače Cleveland Cavaliersa odlaskom u Miami Heat toliko da su palili njegove dresove, no sad će morati kupiti nove jer Kralj se vratio!

Sve glasine na kraju su se pokazale točnima, a u svom stilu velike zvijezde, LeBron je to odlučio potvrditi sam tekstom za Sports Illustrated.

Foto: Sports Illustrated/Screenshot

- Prije no što je itko znao i brinuo za mene bio sam klinac iz sjevernoistočnog dijela Ohia (Cleveland i šira okolica, nap.a.). Tamo sam hodao. Tamo sam trčao. Tamo sam plakao. Tamo sam krvario. To mjesto zauzima poseban dio u mom srcu. Ponekad osjećam kao da sam sin ljudi koji su tamo gledali kako rastem i praktički me odgajali. Zato im želim vratiti nadu kako god mogu, a to je igranjem košarke. Jer, moj odnos s Ohiom je veći od košarke - piše u poprilično dugom "otvorenom pismu" LeBron.

Osvrnuo se na odlazak u Miami, tvrdi da je htio napraviti velike stvari, biti dio nečeg velikog, te da vjeruje kako je to i ostvario.

- Kad sam napuštao Cleveland bio sam u misiji, želio sam osvojiti prvenstvo i uspjeli smo dva puta. Ali Miami je već znao taj osjećaj otprije, moj grad to još ne zna i cilj mi je da sazna - napisao je Kralj i sigurno ovim dijelom pridobio mnoge koji su ga kritizirali nakon odlaska.

Smatra da će pomoći Kyrieu Irvingu u igri, te da će od njega Tristan Thompson i Dion Waiters imati što za naučiti.

- No ovo je iznad košarke, ovo je poziv. Imam odgovornost voditi na više od jednog načina, želim kroz svoj primjer odvući klince s ulice, želim dati nadu tim ljudima, možda na neki način mojim povratkom mjesto u kojem sam odrastao bude bolje za sve - u emotivnom članku napisao je LeBron.

>> LeBron postaje slobodan igrač i odriče se više od 20 milijuna dolara

Komentara 2

GA
Gambit
13:03 12.07.2014.

Patetično.

IM
ivan.matic.921
21:55 12.07.2014.

Napokon netko da mu novci nisu na prvom mjestu u životu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije