Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majstor duga
Povratak na članak

Za Hajduk ima nade, ali samo sa šoldima privatnika

Suočen s minusom od 102 milijuna kuna, klub se našao pred bankrotom i konzekventnim stečajem. Vlasništvo nad njim donosi društveni ugled i status. No, pitanje je želi li Grad prodati Hajduk i hoće li ga netko kupiti

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
12:48 21.10.2012.

kamata od 8,3%?! to je dokaz kolko se vjeruje hajduku i njegovoj upravi. sama činjenica da je no bez pdorške grada spltia, tj. keruma, diže kamatu barem za 3%! čemu odlagati neizbježno? pustiti hajduk u 4. županijsku, rasformirati pola pogona, svesti se u amaterske okvire, jer hajduk jest amaterski klub, tako ga se vodi već godinama, i došao je vrč na svoje. problem dalmacije se ogleda u hajduku, nikad nisu ni lipe za taj klub dali, ne svojih novaca, al im je on svetinja, u to se ne smije dirati. pa debrecen ga je dirnuo u srce! kerum je trebao odigrati daleko pametnije, ne dati jamstvo sve dok je ova uprava! ona njemu ne odgovara, nije je on postavio, nego torcida. a torcida su huligani, kolko god oni o sebi mislili drugačije. nek daj usvoj nvoac, iz svojeg džepa. split će biti jedini grad u zemlji slijedeće godine, da će glavna predizborna tema biti bankrotirani trećerazredni klub!

VL
OB
objektivnidalmatinac
15:24 21.10.2012.

21.10.2012. u 13:51h krle3 je napisao/la: ___________________________________________________________ Nije steta jer su kopali jamu pod drugima, bahati su, unistili su druge i ja ne vidim po cemu je Hajduk bio veliki klub, bio je velik samo po slizavanju sa svakom vlascu, tj prvi red do kase. Tu je zaista veliki klub.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.