Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motociklizam

Za dlaku izbjegnuta tragedija na utrci MotoGP-a u Silverstoneu

Pol Espargaro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.09.2016.
u 17:55

Španjolac Pol Espargaro i Francuz Loris Baz svojim su se motociklima pri velikoj brzini sudarili prije zavoja te proklizali po travi ponovno na stazu ispred konkurencije

Malo je nedostajalo da se na utrci MotoGP-a u Silverstoneu dogodi tragedija. Naime, Španjolac Pol Espargaro i Francuz Loris Baz svojim su se motociklima pri velikoj brzini sudarili prije zavoja te proklizali po travi ponovno na stazu ispred konkurencije.

Obojica su imali veliku sreću da netko od ostalih motociklista nije naletio, jer bi posljedice vjerojatno bile vrlo teške. 

Motociklisti su nakon nezgode ostali ležati na stazi, a utrka je prekinuta dok im se ukazivala pomoć. Obojica su upućeni u bolnicu na pregled.

>>Nevjerojatna scena s relija: Je li ovo najsretniji pas na svijetu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije