Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAHIR EMRELI
Povratak na članak

Za Dinamo potpisao "kapitalac"! Učio je od Prosinečkog i divi se vatrenima

Dolazi s bogatim iskustvom igranja u skupinama UEFA natjecanja. Aktualna sezona bila mu je šesta u nizu u kojoj je zaigrao u grupnoj fazi europskih natjecanja.

Komentari 4

IS
istina00
09:26 03.02.2022.

sretno emreli, s dinamom do novog naslova prvaka!

VL
ZE
zekinho
06:58 03.02.2022.

Top igrač, ako dobije priliku (bojim se da neće zbog "nezamjenjivog" Petkovića) Dinamo će za godinu dvije dobiti 7-8 milijuna bez muke.

VL
BO
Boccachio
23:38 03.02.2022.

Napokon su u dinamu shvatili kolika je prevara ona primadona petkovic

VL
ZO
zoranos
00:04 03.02.2022.

Idemo doma, zatvaramo! Tko je zadnji neka pogasi svjetla. Sjetite se samo Hajduka, i oni su imali Azera, pa Jordanca i onog nekog latinoamera koji nije odigrao niti minute ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.