Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šve - fra 2:0
Povratak na članak

Za čast: Ibrahimović i Larsson uzeli skalp Francuzima

Iz skupine D u četvrtfinale idu Engleska i Francuska, dok ispadaju dvije žuto-plave momčadi, Ukrajina i Švedska

Komentari 6

CA
cactus
22:11 19.06.2012.

54 minuta GOOOL Strijelac je Zlatan Ibrahimović! Sa 13-14 metara poluškaricama-poluvolejem Ibra je matirao Isakssona! Golčina! Matirao Isakssona, znači da je dao autogol :)))))))))))))

VL
MA
malena27
08:28 20.06.2012.

Ovo je bila jedan od boljih utakmica EURA. Zao mi je sto nisu prosli. Mislim da nisu imali srece. Prvu utakmicu sa Ukrajincima bili su kao hipnotizirani Ukrajinskom publikom. Utakmicu sa Englezima su trebali dobiti, ali nisu znali sacuvati rezultat kada je bio 2:1. Francuze su jednostavno izludili svojom odbranom. Sto reci bravo ,Svedani. Opravdali ste svoj dolazak na EURO.

VL
OB
-obrisani-
09:08 20.06.2012.

Jedna od ljepših utakmica,vjerujem i naljepši gol u izvedbi Zlatana.. bravo šveđani,šteta zaista što su ispali

VL
PE
Pegaz
11:33 20.06.2012.

Zbilja steta sto su ispali, bas bi ih bilo lijepo gledati dalje...za razliku od dosadnih, kenjkavih Talijana koji uvijek, na svakom prvenstvu, kukaju kako su svi protiv njih i svi nesto namjestaju, a uvijek se na iglene usi, s bezveznom igrom, uguze u nastavak natjecanja....://

VL
ĆA
ćaćaća
12:11 20.06.2012.

da je trebalo francuzima platini bi stavio pravoga suca da to riješi..ovako se iskoristila prilika narodu pokazati pravedno suđenje...kako perfidno:)))

VL
NI
Nini istrijan
14:16 20.06.2012.

Francuzi su itekako trebali pobjedu nad svedjanima da bi izbjegli susret sa Spanijom sa kojom nemaju dobar omjer.Ono sto oni nisu racunali je da su svedjani shvatili utakmicu kao da im je to odlucujuca za prolaz dalje i zato sve cestitke svedjanima na prije svega sportskoj borbi. Uslovi na utakmici su bili teski jer je vladala paklena vrucina i to se primjetilo na francuzima da su bili vrlo spori a iznenadjeni preciznom odbranom svedjana izgledalo je kao da su odustali vec u prvom poluvremenu. Gol Ibre je prava majstorija i vjerojatno ce biti u igri za najljepsi gol EM-a. On je isto tako postao treci strijelac po broju golova na EM.,poslije Platinija(9) i Alana Shearera(7) zaboio je 6 golova a jedini je koji je do sada na tri uzastopna prvenstva dao 2 ili vise golova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.