Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet u Švicarskoj

Young Boys nadomak trećeg uzastopnog naslova

Young Boys
Foto: DPA/Pixsell
26.07.2020.
u 20:28

U slučaju da Sankt Gallen nakon petka smanji zaostatak na dva boda, tada će o prvaku u izravnom dvoboju u posljednjem kolu 3. klovoza odlučivati Young Boys i Sankt Gallen

Nogometaši Young Boysa iz Berna stigli su na korak od osvajanja trećeg uzastopnoga naslova prvaka Švicarske, oni su u susretu 34. kola kao domaćini svladali Luzern sa 1:0 (0:0) te tako dva kola prije kraja prvenstva imaju pet bodova više od drugog Sankt Gallena.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Nsame u 72. minuti, a to je već 30. prvenstveni pogodak kamerunskog napadača.

Young Boys sada ima 70 bodova, drugi Sankt Gallen je na 65, a treći Basel na 60.

Young Boys bi svoj 14. naslov prvaka mogao potvrditi u petak ako u pretposljednjem kolu kao gost osvoi barem bod protiv Siona ili ako Sankt Gallen ne svlada na svom terenu Xamax.

U slučaju da Sankt Gallen nakon petka smanji zaostatak na dva boda, tada će o prvaku u izravnom dvoboju u posljednjem kolu 3. klovoza odlučivati Young Boys i Sankt Gallen.

Sankt Gallen je u svojoj povijesti osvojio dva naslova prvaka, prvog davne 1904. godine, a drugog 2000.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije