Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Manchestera

Yaya Toure: Barcelona je još uvijek veći klub od Cityja

'Manchester City v Liverpool. Manchester City\'s Yaya Toure scores City\'s 2nd goal. Credit: The Times. Online rights must be cleared by NI Syndication. Photo: NI Syndication/PIXSELL'
Foto: NI Syndication/PIXSELL
17.02.2014.
u 19:22

- Barcelona je prepuna iskustva, naučena je dugo godina igrati na ovoj razini i tako velike susrete

Sutra se nastavlja Liga prvaka, a na rasporedu su prve utakmice osmine finala. Najzanimljivije će bit na Etihadu gdje Manchester City dočekuje Barcelonu. Njihov veznjak Yaya Toure, koji je prije igrao za Barcu, ulogu favorita prebacio je na goste.

- Ne želimo si stvarati pritisak jer klubovi poput Real Madrida i Barcelone imaju veću povijest, nama je cilj doći na tu razinu i postati tako velik klub jednoga dana, rekao je Toure i dodao:

- Barcelona je prepuna iskustva, naučena je dugo godina igrati na ovoj razini i tako velike susrete. S druge strane, nama je ovo prvi nastup u drugom krugu Lige prvaka.
 

>>Yaya Toure u šoku: Ne želim igrati protiv Barcelone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije