Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj Večernjakova sportskog tjednika

Yasmin za MAX!: Ne želim ni riječ o Sammiru!

beba
VL
18.07.2011.
u 19:15

Jesu li i dalje zaručeni, zgodna Brazilka, učiteljica engleskog, ne želi komentirati, o Sammiru odbija reći bilo što, te je koncentrirana na majčinstvo i prve dane svojeg jedinca koji je, kako kaže, zdrava i non-stop gladna beba...

Neobično krcat stadion, ispunjeni stolci koji konačno i sliče na mjesta za sjedenje, ukrasna modra trava, pa čak i jedna patka koju se mahom uzelo kao simbol novog života u Maksimiru. U konačnici, večer je zaokružena pobjedom, priča se o revivalu Dinama... a sve to skupa na drugom kraju svijeta nimalo ne zanima Yasmin Chemin.

Sammirova (24) zaručnica postala je majkom njihova sina Noaha tjedan dana ranije i “maksimirsko uskrsnuće” zanima je kao i vremenske prilike na Islandu. O Sammiru ni riječi, jasna je Brazilka, kojoj je ovo “zaručnica” posljednji medijski epitet. Je li tomu doista tako, zapravo ne znamo.

Modri prvotimac, kad je postao otac 6. srpnja, podijelio je svoje uzbuđenje s novinarima, koji su, pak, pomno zabilježili kako ‘ulazak’ u očinstvo taj 24-godišnjak - nije proslavio. Prilično čudno i neočekivano, jer je dotad slavio sve što se i dalo i nije dalo slaviti. I to punom parom. Trijeznio se i u policiji, a i postao inventar u fotogalerijama iz noćnog života metropole. Kao takav pomalo je već mnogima počeo čupati živce, pa se javno licitiralo o primjerenoj mu kazni.

– Iscrpljujuće je, uopće ne spavam! Noah je jako dobra beba, no stalno želi jesti. Išli smo i kod doktora pitati je li to normalno, a ona nam je rekla “ako imate puno mlijeka, on je pametna beba i morate ga hraniti koliko god to on hoće”. Jako brzo dobiva na težini i jedini razlog kad plače je što želi još jesti! Zvuči pomalo smiješno, ali to mi oduzima svu energiju, jer ako u danu spavam tri, četiri sata to je blagoslov – opisuje učiteljica engleskog, kojoj u strci prvih majčinskih dana posebice pomaže majka Marcia.

Ona i Noah žive s njezinim roditeljima i Marcia joj je, ističe, glavni oslonac. Da olakša svima skupa, angažirala je kućnu pomoćnicu tri puta tjedno. No, to je nešto u suprotnosti s tradicionalnom Yasmin. Pomoćnica će, nazovimo tako, dobiti otkaz čim se ona malo oporavi.

– Veselim se da sve sama radim. Majka to mora činiti i nije mi ugodno da netko drugo radi za mene – jasna je učiteljica koja će, međutim, sljedeće godine dobiti diplomu iz prava.

Cijeli tekst možete pročitati u novom broju MAX-a

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:41 18.07.2011.

Vrlo primitivan napis....VL sve vise slici na zutu stampu

Avatar cluesblues
cluesblues
02:35 19.07.2011.

vecernji JE zuta stampa....sad su izmislili i ovaj max da imaju gdi zaposlit zene i familiju piskarala....jos malo i uvode i prilog s kozmetickim i modnim savjetima za nogometase i njihove cure ( prilog o autima smo vec mogli vidjet neki dan kad su pisali o ibanezovom novom autu)...sve osim sporta u sportskoj redakciji vecernjeg....

DU
Deleted user
07:59 19.07.2011.

Evo novog ... , pardon nove večernjakove genijalke.... , a večernji ostaje i dalje dežurni pljuvač na sve što imalo liči na plavu boju. Više im nije sveta ni obitelj sa malim djetetom , važno da raste naklada (ako uopće raste...sumnjam).... , uopće mi nije jasno gdje ih pronalazite. Evo nešto si mislim , ... ma da uzmete druge novinare , isto bi bilo , jer to je uređivačka politika , netko je dao mig , pljuj po dinamo i sve što imalo ima plave boje u sebi i dakako , šefove treba slušati... !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije