Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI NOTTINGHAM

Ana Konjuh do uspjeha karijere - osvojila je prvi WTA naslov!

Ana Konjuh
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
15.06.2015.
u 14:50

Naša tenisačica bila je bolja od Monice Niculescu sa 1:6, 6:4, 6:2

Ana Konjuh (17) osvojila je svoj prvi WTA naslov u karijeri! Slavila je protiv Rumunjke Monice Niculescu 1:6, 6:4, 6:2 za sat i 52 minute igre te će svakako pamtiti tu travu turnira u Nottinghamu.

A krenulo je katastrofalno, nije se ni okrenula i zaostajala je pet gemova. Potom je osvojila "počasni" u prvom setu i završila na 1:6. To je sugeriralo da bi brzo mogao stići kraj za našu tenisačicu, no povratak je bio maestralan.

U drugom setu vratila je protivnici, brzo stigla do 3:0 i održavala prednost do samog kraja, što joj je dalo psihološku prednost i u trećem setu deklasirala je Rumunjku. To znači da će na novoj WTA ljestvici biti 55.

Nadajmo se samo da neće biti kao u slučaju Donne Vekić, da WTA titula umjesto nastavka dizanja forme označi pad bez povratka.

>> Sjajna Ana Konjuh borit će se za prvi WTA naslov u karijeri!

Foto: Alcatel

Komentara 5

AS
ASERAGUD
15:20 15.06.2015.

Bravo Ana - gledao sam meč i mogu ti reči da me podsječaš na Zeca, kada čovjek misli da si na koljenima ti se dižeš još jača - svak čast i od srca ti želim da ove godine zaigraš naa Wimbledonu uspješnije nego prošle godine kada si došla do trečeg kola.

TA
tarzan
16:58 15.06.2015.

Svaka čast!!! Samo da tako nastavi dalje jer problem kod naših tenisačica i tenisača je da jednom-dva puta u godini bljesnu a ostatak sezone je većinom ispadanje u prvom i drugom kolu

LL
lee_loo
21:54 15.06.2015.

kakva dona vekic ana je klasa, ana je iznad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije