Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA GOLJENICE

Wolfsburg bez Martinsa do kraja godine

Obafemi Martins
AFP
27.11.2009.
u 21:53

Obafemi Martins, nigerijski napadač u redovima njemačkog nogometnog prvaka Wolfsburga, morat će na operaciju lijeve goljenice zbog čeka neće igrati do kraja ove kalendarske godine.

U Wolfsburgu su planirali Martinsovu operaciju nakon završetka jesenskog dijela sezone (20. prosinca), ali su se planovi silom prilika promijenili…

- Martins se jako muči s tom ozljedom, a bolovi su postali sve jači i jači, pa je operacija u skorašnje vrijeme jedino rješenje - objasnio je trener ''vukova'' Armin Veh.

Nigerijski napadač trebao bi biti spreman za drugi dio u njemačkom prvenstvu, nakon zimske stanke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije