Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INCIDENTA

Will Smith i Chris Rock u ringu? Stigla je ponuda, a mogu zaraditi milijune dolara

FILE PHOTO: 94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/3
29.03.2022.
u 09:08

"Imam 15 milijuna dolara za Willa Smitha i 15 milijuna za Chrisa Rocka", napisao je Paul, koji vodi Most Valuable Promotions na Twitteru

Boksački promotor Jake Paul ponudio je Willu Smithu i Chrisu Rocku po 15 milijuna dolara da uđu u ring i izmire svoje nesuglasice nakon što je Smith ošamario Rocka tijekom nedjeljne dodjele Oscara.

"Imam 15 milijuna dolara za Willa Smitha i 15 milijuna za Chrisa Rocka," napisao je Paul, koji vodi Most Valuable Promotions, na Twitteru.

"Učinimo to u kolovozu, neka me netko što prije nazove telefonom", dodao je.

Smith se tijekom prijenosa uživo popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smithove supruge. Manje od sat vremena kasnije Smith je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u "Kralju Richardu".

Smith se tijekom svog "pobjedničkog govora", ispričao akademiji i kolegama, ali ne i Rocku, koji je odbio podići tužbu protiv Smitha.

Premda je svima jasno kako su mali izgledi za njihov "boksački okršaj", američki mediji navode kako bi 53-godišnji Smith, koji je 2001. glumio legendarnog boksača Muhammada Alija u biografskom filmu "Ali", imao veliku prednost u odnosu na četiri godine starijeg komičara kada su u pitanju godine, visina i težina.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IS
Istrijanka2
09:11 29.03.2022.

Kakva smo mi civilizacija kad je vrijeđanje izgleda osobe s vidljivim posljedicama neke bolesti prihvatljivo u svakom smislu, smiješno a bilo kakva reakcija je nepoželjna? Dno dna.

Avatar patkovic
patkovic
10:14 29.03.2022.

to je samo obećanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije