Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAVI TAKO!'

Pogledajte kako je komičar Will Ferrell ismijao Josea Mourinha

Will Ferrell
Foto: Reuters/PIXSELL
10.09.2015.
u 21:29

'Nastavi igrati obrambeno, čovječe! Sedam igrača u obrani, obožavam to!'

Trener Chelseaja Jose Mourinho dobio je nagradu za muškarca godine u izboru prestižnog časopisa GQ, a imao je ujedno i tu čast da ga spomene komičar i poznati glumac Will Ferrell na svoj specifičan način.

– Nastavi igrati obrambeno, čovječe! Sedam igrača u obrani, obožavam to – rekao je Ferrell dok je zahvaljivao na nagradi za najduhovitiju osobu godine.

Popratio je Jose Mourinho to uz osmijeh, valjda svjestan da su takve stvari uobičajene na dodjelama sličnih nagrada. No svejedno je otkrio da mu nije jasno čime je to zaslužio dobiti takvo priznanje.

– Tijekom karijere dobio sam nekoliko nagrada i uvijek sam znao zašto – jer sam dobivao utakmice. Ovo je prva nagrada koju sam dobio, a da ne znam zašto. Moja kći kaže da je izbor dobar, onda je to u redu – kazao je dobro raspoloženi Portugalac u Londonu na svečanom događaju.

Naravno, aludirao je na činjenicu da njegovu Chelseaju ne ide najbolje u prvenstvu i da su sad već možda izgubili svaku šansu u obranu naslova prvaka Engleske. Naime, nakon četiri kola imaju četiri boda, uz jednu pobjedu protiv WBA (3:2) i remi sa Swanseom (2:2).

>> Mourinho: Znam da su mnogi razočarani jer vole kad Chelsea izgubi

Komentara 4

PO
PowerPoint
04:14 11.09.2015.

"Naravno, aludirao je na činjenicu da njegovom Chelseaju ne ide najbolje u prvenstvu i da su sad već možda izgubili svaku šansu u obranu naslova prvaka Engleske. Naime, nakon četiri kola " Ovako nešto može napisati samo poluretardirana spodoba poputput Deželića....nakon četiri od 38 kola da je Chelsea izgubio šansu za obranom naslova.....strašno

ZG
zg223
22:20 10.09.2015.

will legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije