Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nahvalio Pedra

Mourinho: Znam da su mnogi razočarani jer vole kad Chelsea izgubi

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
23.08.2015.
u 18:31

- Imam osjećaj da se borimo protiv mnogih, ali danas smo pobijedili, rekao je Mourinho.

Chelsea je u trećem kolu engleskog prvenstva slavio u gostima protiv WBA sa 3:2 i upisao svoju prvu pobjedu u sezoni. Jose Mourinho napokon je bio zadovoljan, barem zbog prva tri boda u ovoj sezoni.

- Mnogi su razočarani zbog ovog rezultata jer vole kada Chelsea izgubi. Imamo četiri boda iz tri utakmice i to nije dovoljno, ali s ova tri boda napravili smo prvi korak. Imam osjećaj da se borimo protiv mnogih, ali danas smo pobijedili, rekao je Mourinho.

Posebno je pohvalio Pedra, novog igrača Chelseaja koji je zabio gol i asistirao.

- On je sjajan igrač i to je pokazao. Naravno, postojali su upitnici kada je došao jer znam mnogo vrhunskih igrača koji nisu dobro reagirali kad su tek došli u Englesku. No, on je to odradio sjajno, a imao sam osjećaj da će tako biti jer je odradio dobre pripreme s Barcelonom i već odigrao tri utakmice, nahvalio ga je Mourinho.

>>Chelsea na krilima sjajnog Pedra došao do prve pobjede

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije