Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Westbrook zbog operacije pauzira najmanje mjesec dana

Russell Westbrook
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.09.2018.
u 10:34

Prošlogodišnji prosjek mu je bio 31,6 koševa po utakmici, 10,7 skokova i 10,4 asistencija.

Zvijezda Oklahoma Cityja Russell Westbrook morat će pauzirati najmanje mjesec dana zbog artroskopije koljena, objavila je NBA momčad u četvrtak. 

Sedam puta biran u All Star momčad 29-godišnji Westbrook će nakon četiri tjedna ponovno na pretrage koje će odlučiti hoće li moći igrati ili će trebati još vremena za oporavak. 

To je manje od tjedan dana prije početka nove NBA sezone koju Oklahoma otvara protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa 16. listopada.

Westbrook je ozlijedio desno koljeno 2013. i imao je tri operacije u istoj godini. No, u zadnje četiri sezone propustio je samo 20 utakmica. 

Prošlogodišnji prosjek mu je bio 31,6 koševa po utakmici, 10,7 skokova i 10,4 asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije