Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Westbrook jedva 'upao' na All-Star utakmicu, ipak je izabran među rezerve

Russell Westbrook
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
27.01.2017.
u 12:39

Na ovogodišnjem "All Staru" svog predstavnika imat će i Hrvatska. Igrač Philadelphia 76ersa Dario Šarić zaigrat će za momčad Svijeta u utakmici "Zvijezda u usponu"

Trenutačno najbolji strijelac NBA lige, razigravač Oklahoma City Thundera Russell Westbrook ipak će nastupiti na ovogodišnjoj "All Star" utakmici koja će se igrati 19. veljače u New Orleansu, objavilo je vodstvo najjače košarkaške lige na svijetu.

Westbrook, koji je osvojio naslov najkorisnijeg igrača (MVP) na posljednje dvije "All Star" utakmice nije izabran u startnu petorku Zapadne konferencije koju su birali navijači, igrači i mediji, ali su ga treneri uvrstili među sedam rezervi. Za Westbrooka će to biti šesti nastup na "All Staru" u karijeri.

Ove sezone Westbrook prosječno postiže 30.7 poena, 10.7 skokova i 10.4 asistencija, a u dosadašnjih 46 utakmica ostvario je čak 23. "triple-double" učinka.

Uz Westbrooka među rezerve Zapada uvršteni su još Gordon Hayward (Utah Jazz), DeAndre Jordan (LA Clippers), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Draymond Green i Klay Thompson (oba Golden State Warriors).

Startnu petorku Zapada čine Stephen Curry i Kevin Durant (oba Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), Anthony Davis (New Orleans Pelicans) i Kawhi Leonard (San Antonio Spurs).

Izabrane su i rezerve Istoka, to su Kemba Walker (Charlotte Hornets), Paul George (Indiana Pacers), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Paul Millsap (Atlanta Hawks), Isaiah Thomas (Boston Celtics) i John Wall (Washington Wizards). Oni su se pridružili starterima LeBronu Jamesu i Kyrieu Irvingu (oba Cleveland Cavaliers), DeMaru DeRozanu (Toronto Raptors), Jimmyju Butleru (Chicago Bulls) i Giannisu Antetokounmpu (Milwaukee Bucks).

Na ovogodišnjem "All Staru" svog predstavnika imat će i Hrvatska. Igrač Philadelphia 76ersa Dario Šarić zaigrat će za momčad Svijeta u utakmici "Zvijezda u usponu" koja je na programu u petak 17. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije