Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

West Han pobijedio Chelsea i osvojio važne bodove u borbi za ostanak

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.07.2020.
u 00:16

Chelsea je ostao četvrti s bodom manje od Leicestera, koji je večeras također poražen, te dva boda više od ManU-a i Wolvesa, dok je West Ham preskočio Watford i sada je 16. s 30 bodova

Nogometaši West Hama svladali su u 32. kolu Engleske lige na svom stadionu četvrtoplasirani Chelsea s 3-2 i povećali šanse u borbi za ostanak. 

Pogodak koji je "čekićarima" donio vrijednu pobjedu polučio je Ukrajinac Jarmolenko u 90. minuti. Chelsea je poveo preko Williana (42pen), da bi izjednačio Souček (45+3), a Antonio u 51. minuti doveo domaćine u vodstvo. Willian u 72. minuti poravnava, a u zadnjoj minuti Jarmolenko preciznim udarcem donosi pobjedu. 

Chelsea je ostao četvrti s bodom manje od Leicestera, koji je večeras također poražen, te dva boda više od ManU-a i Wolvesa, dok je West Ham preskočio Watford i sada je 16. s 30 bodova.

Mateo Kovačić je igrao za goste do 53. minute. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
08:18 02.07.2020.

Važno je da Lampard kupuje napadače !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije