Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

West Ham se teškim porazom oprostio od Lige prvaka

West Ham
Foto: Reuters
1/7
07.05.2016.
u 18:42

Manchester United je 1:0 pobijedom nad Norwichem gurnuo Kanarince u zonu ispadanja, a Sunderland je svladao Chelsea 3:2 i sada se nalazi izvan opasne zone na 17. mjestu

Slaven Bilić i njegov West Ham danas su po prvi puta ove godine poraženi na domaćem terenu u Premier ligi i to od Swansea koji je odnio sva tri boda rezultatom 4:1. Gosti su već na poluvremenu zahvaljujući pogocima Routledgea i Ayewa vodili 2:0, da bi u nastavku susreta za povećanje vodstva gol postigao Sung-Yueng Ki u 51. minuti. 

Malu nadu u moguće iznenađenje pobudio je pogodak za smanjenje vodstva Swansea kada je u 68. minuti nakon udarca Sakhoa, Kingsley skrenuo loptu u svoju mrežu. Nažalost po Bilića njegova momčad nije postigla niti jedan pogodak do kraja utakmice, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Gomis je postavio konačan rezultat. 

West Ham se sada nalazi na šestom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu, a gotovo sigurno mogu zaboraviti ulazak u kvalifikacije za Ligu prvaka jer im Manchester City na četvrtom mjestu bježi pet bodova. Do kraja sezone Ćekićare čeka posljednja ikada utakmica na njihovom Boleyn Groundu u utorak kada dočekuju Manchester United, a na zadnji dan premierligaške sezone West Ham odlazi u goste Stoke Cityju. 

Što se tiče ostalih rezultata, valja napomenuti kako je Manchester United 1:0 pobijedom nad Norwichem gurnuo Kanarince u zonu ispadanja, a Sunderland je svladao Chelsea 3:2 i sada se nalazi izvan opasne zone na 17. mjestu. 

Newcastle nije uspio svladati već otpisanu Aston Villu pa na 18. mjestu izgleda kao iznimno opasan kandidat za ispadanje. Također, Crystal Palace je na domaćem terenu pobijedio Stoke 2:1, dok je West Brom u gostima kod Bournemoutha izborio rezultat 1:1. Od 18:30 počinje utakmica između prvaka Leicestera i Evertona. 

>> Niko Kovač svladao Borussiju i osigurao naslov Bayernu!

Komentara 6

DU
Deleted user
21:08 07.05.2016.

tragikomično ispadanje od turske, najgori plasman lokomotiva u povijesti ruske lige, otkaz u bešiktašu... luzer ostaje luzer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije