Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

West Ham optužen za kršenje anti-doping pravila

West Ham - Leicester
Foto: Reuters
1/6
21.02.2018.
u 00:22

West Ham se našao na udaru vodstva FA-a jer u tri navrata u razdoblju od 12 mjeseci nije uspio osigurati informacije vezane uz "klupsku lokaciju"

Engleski nogometni savez (FA) optužio je premierligaša West Ham za kršenje anti-doping pravila.

West Ham se našao na udaru vodstva FA-a jer u tri navrata u razdoblju od 12 mjeseci nije uspio osigurati informacije vezane uz "klupsku lokaciju". Londonski klub je zatajio informacije koje se odnose na obavezno prijavljivanja boravka i kretanja nogometaša.

West Ham - Leicester
1/5

West Ham ima rok do 27. veljače kako bi odgovorio na ove optužbe, a u klubu tvrde kako ovi prekršaji nemaju veze s njihovim igračima.

"Željeli bismo pojasniti kako je ovaj prekršaj isključivo administrativne prirode i nema veze s našim igračima. Klub će uskoro odgovoriti Savezu," poručili su iz West Hama.

Zbog kršenja istog anti-doping pravila, FA je prošle godine kaznio Manchester City sa 50.000 dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije