Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš je nestrpljiv

Werdum izazvao Dos Santosa: Ako Miočić ima problema, borit ću se s Ciganom iza zatvorenih vrata

Fabricio Werdum
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
21.01.2017.
u 22:49

Nakon što se Cain Velasquez još jednom povukao iz revanša s Werdumom zbog ozljede, a JDS ostao bez protivnika zbog ozljede Stefana Struvea, Dos Santos je bio jedan od prvih koji je prozvao Werduma želeći preko njega doći do borbe s aktualnim prvakom Stipom Miočićem

Junior dos Santos nekoliko puta prozvao bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka Fabricija Werduma zbog odbijanja borbe.

Nakon što se Cain Velasquez još jednom povukao iz revanša s Werdumom zbog ozljede, a JDS ostao bez protivnika zbog ozljede Stefana Struvea, Dos Santos je bio jedan od prvih koji je prozvao Werduma želeći preko njega doći do borbe s aktualnim prvakom Stipom Miočićem, piše Fightsite.

Werdum je rekao da ga zanima samo borba za titulu, odnosno revanš s Miočićem koji mu je oduzeo pojas u svibnju u Brazilu. Dos Santos tvrdi da ga sunarodnjak izbjegava i da je treći put odbio borbu protiv njega.

Werdum mu je odgovorio izazvavši ga na borbu u dvorani iza zatvorenih vrata. Usput je okrznuo i Miočića koji od UFC-a traži pošteniju raspodjelu novca nakon što je otkriveno da je Overeem za borbu i poraz s hrvatsko-američkim borcem dobio puno veću svotu.

Dos Santos je u UFC-u debitirao 2008. upravo pobjedom nokautom protiv Werduma.

- Vidio sam da Stipe Miočić ima problema s ugovorom, želi više novca za novi ugovor. Ako se neće boriti, pošto sam prvi po renkingu, izazivam Cigana na borbu za privremeni pojas. I to nije sve. Nakon te borbe, neovisno o ishodu, idemo u dvoranu ATT-a, borit ćemo se on i ja, da zauvijek završimo tu priču o izbjegavanju - napisao je Werdum i dodao:

- Pokazat ću mu tko bježi, pokazat ću mu kako je to bilo nekada, da je on j...a curica koja je stigla jučer i glumi budalu. Tko god pobijedi iza zatvorenih vrata imat će pravo objaviti rezultat na društvenim mrežama da se zna tko je tko. Nazvat ću svog trenera i prijatelja, u znak poštovanja, upozorit ću ga da dolazimo ja i Cigano. Uzet ću avion i dolazim u dvoranu na borbu iza zatvorenih vrata. Nema mjerenja vremena, nema rundi, ništa neće omesti borbu. Napravit ćemo to kao nekada, dok netko ne tapka ili bude nokautiran.

Komentara 2

SC
schwertransport
16:47 23.01.2017.

werdum zna da ga normalnim tijekom borbe nemoze dobiti

RI
ribar110
01:45 22.01.2017.

Kakav divni i plemeniti sport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije