Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu dosta

Wenger: Želim ostati u Arsenalu, uskoro ćemo osvojiti naslov prvaka

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
13.07.2013.
u 10:14

- Kada sam potpisivao posljednji ugovor, znao sam da će nam biti teško jer nisu imali puno financijskuh sredstava

Nakon što je Alex Ferguson otišao u mirovinu, Arsene Wenger postao je najdugovječniji menadžer u Premiershipu. U Arsenal je stigao 1996. godine, a sljedeće ljeto i njemu istječe ugovor.

- Predan sam ideji da ostanem u Arsenalu. Već sam razgovarao o toj temi s direktorom Ivanom Gazidisom i sve se dobro razvija. Međutim, nemam namjeru koristiti svoju dugovječnost u klubu kao prednost za ostanak, ugovor će ovisiti o tome koliko ću dobro raditi svoj posao - rekao je Wenger te dodao:

- Ne pretpostavljam automatski da ću biti ovdje i sljedeće sezone. Kada sam potpisivao posljednji ugovor, znao sam da će nam biti teško jer nisu imali puno financijskuh sredstava i tada nam je imperativ bio izboriti Ligu prvaka. Sada smo u boljoj situaciji i uvjeren sam da ćemo u narednih nekoliko sezona osvojiti naslov prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije