Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL

Wenger: Ne plaćamo igrače da odu na SP

Arsene Wenger
AFP
23.11.2009.
u 19:34

Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger upozorio je igrače koje vodi da bi im koncentracija trebala biti na visokoj razini dok igraju za klub, te da mjesta mislima o Svjetskom prvenstvu u njima ne bi trebalo biti.

Francuza su naljutila pitanja predstavnika medija u kojima je važnost sljedeće godine bačena na Mundijal koji će se održati u Južnoafričkoj Republici, a među kojima se isticalo ono o njegovu napadaču Theu Walcottu.

- Mojim nogometašima misli moraju biti uperene prema Arsenalu, ne Svjetskome prvenstvu. Ne plaćamo ih zato da idu na SP, već zato da dobro igraju za nas. Ponos bi morali izazivati činjenica da dobro radiš za onoga tko te u životu plaća, a ne odlazak na svjetsku nogometnu smotru - odrješit je bio Wenger.

Wenger čestitao Tottenhamovim nogometašima   
Na stranu je lokalno rivalstvo gurnuo menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger, čestitavši Tottenhamu na visokoj 9-1 pobjedi protiv Wigana u utakmici 13. kola Premier lige.

- Ostvarili su nešto fantastično. Dođe vam da se sažalite nad Wiganom koji je ove sezone dokazao da je kvalitetna momčad. Prošli su put od momčadi koja je pobijedila Chelsea do sastava koji je primio toliki broj pogodaka.

- Sve to pod menadžerom koji je voljan nadigravati se, što mislim da je dobro. Samo, ponekad se to okrene protiv vas - kazao je francuski menadžer londonskih “topnika” koji je s lokalnim rivalima Spursima bodovno izjednačen (25).

Ipak, Wengerova momčad odigrala je susret manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije