Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"MRTAV-HLADAN"

Wenger nakon ispadanja iz Kupa: Što je tu je, ne zamjeram igračima!

\'Arsene Wenger, Arsenal manager Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
12.12.2012.
u 11:24

– Loše je ispasti iz Kupa, naravno, no sve je to dio igre – kaže mirni Wenger

U niz katastrofalnih rezultata nogometaši Arsenala upisali su i ispadanje iz Kupa u četvrtfinalu od četvrtligaša Bradforda. Nakon 90 minuta bilo je 1:1, isto je ostalo i nakon produžetaka, a izgubili su nakon izvođenja jedanaesteraca (3:4). Trener Arsene Wenger prilično mirnim tonom prokomentirao je novi kiks.

– Što je, tu je. Imali smo puno prilika, no nismo uspjeli zabiti ništa do samog kraja utakmice. Naša kvaliteta nije izostala i nemam što zamjeriti svojim igračima koji su dali sve od sebe – kazao je Wenger i okrenuo na protivnika.

– Bila je to prava kup utakmica. Izgubili smo od momčadi koja se fantastično branila cijeli susret. Loše je ispasti iz Kupa, naravno, no sve je to dio igre – kaže Wenger.

Ključne riječi

Komentara 1

MG
mgodek2
12:38 12.12.2012.

Pa taj Arsenal nema napadača. Podolski, Chamack, Gervinho i kompanija, svi oni zajedno ne vrijede koliko polovica van Persia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije