Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDUARDO:

Wenger mi je prijatelj, volio bih se vratiti u Arsenal

Eduardo da Silva u dresu Arsenala
Foto: PA/Pixsell
12.01.2014.
u 11:54

- Još uvijek sam prijatelj s Arseneom Wengerom i razgovarao sam s njim nekoliko puta. Također, u Londonu mi još uvijek živi puno prijatelja - rekao je Eduardo.

Eduardu da Silvi na ljeto istječe ugovor sa Šahtarom, pa zato ne čudi veliki interes za njega. Trabzonspor je navodno već poslao ponudu Ukrajincima za hrvatskog napačada, a osim turske momčadi Dudu se spominje u kontekstu milanskog Intera te londonskog Arsenala.

Među 'topnicima' je Eduardo proveo tri godine u koje je zabio 21 gol, međutim 2010. godine je prodan u Šahtar. Dudu ne bi imao ništa protiv povratka na Otok.

- Naravno, volio bih se vratiti u Arsenal. Ne znam postoji li interes s njihove strane, ali svi znaju da je rastanak protekao u prijateljskim odnosima - rekao je Eduardo za engleske medije, te dodao:

- Još uvijek sam prijatelj s Arseneom Wengerom (op.a. trener Arsenala) i razgovarao sam s njim nekoliko puta. Također, u Londonu mi još uvijek živi puno prijatelja.

Ipak, Eduardu je glavni zadatak pronaći klub koji će mu garantirati minutažu kako bi u što boljoj formi dočekao Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Želim igrati više uoči Svjetskog prvenstva - zaključio je Dudu.

>> Trabzonspor nudi 2.5 milijuna eura za Eduarda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rajetin
rajetin
15:01 12.01.2014.

Zanimljivo: velika većina u anketi odabrala je "Treba se vratiti u Arsenal i dokazati Wengeru da je pogriješio što ga je prodao". U čemu je to Wenger pogriješio? Nije li Eduardova ukrajinska karijera dokazala upravo suprotno? Svi mi želimo da Dudu igra negdje, bilo gdje, jer nam nasušno treba u repki, a boljih nemamo, ali Arsenal kao opcija je obična izmišljotina. Wenger ne kupuje napadače u poodmaklim godinama da mu sjede na klupi. Walcott se ozlijedio, ali tu su Giroud i Podolski u punoj snazi, pa mladi Oxlade-Chamberlaine, Sanogu i Gnabry, dvadesetgodišnjaci koji obećavaju. Ako Arsenal kupi ikoga, bit će to igrač koji košta barem 50 milijuna eura. Gdje bi tu Eduardo, kakav je sada u 2014., igrao? Realnost je ili Dinamo ili Turska, Grčka, Cipar... Ostalo je sanjarenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije