Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI ZAGRIJANI

Trabzonspor nudi 2.5 milijuna eura za Eduarda

Eduardo Šahtar
Segodnya/PIXSELL
11.01.2014.
u 14:49

Pisalo se Eduardovom o mogućem povratku u Arsenal te da ga žele Inter i Fiorentina, no čini se da je najkonkretniji turski Trabzonspor.

Eduardu da Silvi na ljeto istječe ugovor i već su se spominjali klubovi koji se interesiraju za napadača Šahtara i hrvatske reprezentacije. Pisalo se o mogućem povratku u Arsenal te da ga žele Inter i Fiorentina, no čini se da je najkonkretniji turski Trabzonspor.

Pregovori sa Šahtarom su u tijeku, a prema pisanju turskog Milliyeta, Turci su Ukrajincima ponudili 2.5 milijuna eura. Na taj bi način Šahtar nešto i zaradio umjesto da Dudua na ljeto pusti besplatno.

Eduardo je ove sezone odigrao 13 kola u ukrajinskom prvenstvu i zabio četiri gola. U Turskoj bi mogao dodatno izbrusiti formu uoči Svjetskog prvenstva u njegovom Brazilu.

Komentara 5

RA
razor1803
16:13 11.01.2014.

jako su zaluđeni kad nude nogometno rečeno 'samo' 2,5 milijuna

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:14 11.01.2014.

Brazilac Eduardo je kvalitetan igrač i ponuda ne čudi i iznenađuje.

AN
Andreeejjj
20:35 11.01.2014.

Pa DUDU baš nigdje nije standardno igrao, pa čak ni u Arsenbalu prije loma noge. Šta i o čemu vi to pravite zvijezdu od tog brazilca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije