Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Wenger će pokušati na Emirates vratiti legendarnog Henryja

'Arsenal\'s Thierry Henry celebrates his goal against Manchester United during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium, London January 21, 2007.  NO ONLINE/INTERNET USE WITHO
'KIERAN DOHERTY'
24.12.2011.
u 18:30

U engleskom je nogometnom prvenstvu na pomolu senzacionalan transfer u zimskom prijelaznom roku.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger radi na tome da na posudbu, za vrijeme trajanja stanke u američkom MLS-u, dovede legendu topnika Thierryja Henryja (34)!

Francuski nogometaš u Londonu je bio do 2007., kada je prešao u Barcelonu i nakon toga u New York Red Bulls, no od kraja sezone u MLS-u u studenom, Henry trenira s londonskim klubom.

- Moram ipak razmisliti o tome. Dvomjesečna posudba bila bi idealna za nas, ali još nisam poslao službenu ponudu. Prvi siječanj je ključan datum za nas i dotad moram donijeti neke odluke po pitanju igrača - istaknuo je Wenger.

Henry je u osam godina u Arsenalu osvojio dva naslova prvaka i tri FA kupa te je najbolji strijelac u povijesti kluba sa 226 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije