Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALA

Wawrinka osvojio Ženevu, Tsongi prvi turnir na zemlji u karijeri

Stan Wawrinka
Foto: Reuters/PIXSELL
27.05.2017.
u 18:58

Tsonga je kao drugi nositelj u finalu slavio protiv trećeg nositelja Čeha Tomaša Berdycha s 7:6 (2), 7:5 te si priskrbio 15. naslov u karijeri

Švicarac Stanislas Wawrinka pobijedio je u finalu ATP turnira u Ženevi Nijemca Mischu Zvereva s 4:6, 6:3, 6:3.

Za 32-godišnjeg Wawrinku to je 16. turnirska pobjeda, ali prva ove sezone. Zverev (29) je nakon sedam godina opet igrao ATP finale, ali još čeka svoj prvi naslov.

Tsonga osvojio prvi turnir na zemlji u karijeri

Francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga pobjednik je ATP turnira u Lyonu s nagradnim fondom od 540.000 eura.

Tsonga je kao drugi nositelj u finalu slavio protiv trećeg nositelja Čeha Tomaša Berdycha s 7:6 (2), 7:5 te si priskrbio 15. naslov u karijeri, ali i prvi na zemlji. Tsonga je ove godine osvojio i turnire u Marseillesu i Rotterdamu.

Naslov za Stosur u Strasbourgu

Australska tenisačica Samantha Stosur osvojila je WTA turnir u Strasbourgu pobijedivši u finalu sunarodnjakinju Dariiu Gavrilovu s 5:7, 6:4, 6:3.

Za 33-godišnju Stosur, koja je najbolja australska igračica neprekidno već devet godina, ovo je deveti osvojeni turnir u karijeri i treći na zemlji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije